Slider7
130509_Belvedere_slider-website_links
130509_Belvedere_slider-website_rechts

De services van Residentie Belvedère

Belvedère onderscheidt zich door een bijzonder serviceniveau. Zo vindt u in het servicecomplex een huismeester en een receptie bij de ingang waar u vijf dagen per week terecht kunt. Daarnaast is Belvedère een woongemeenschap waar je gemakkelijk contact legt met andere bewoners en een beroep kunt doen op elkaar.

Wat zijn onze basisservices? En wat zijn de basiskosten?

 • Algemeen

  De receptie is 5 dagen per week geopend. De huismeester is ook beschikbaar voor kleine klussen bij u thuis, waarvoor in een aantal gevallen kosten in rekening gebracht worden. Er is een glazenwasser voor de buitenkant.

  De receptie is geopend van:

  maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 15:00 uur.

   

 • Schoonmaak en tuinman

  5 dagen in de week worden de algemene ruimtes schoongemaakt. De tuinman is 1 dag in de week aanwezig. In het gebouw is een ruimte beschikbaar waar u tegen een kleine vergoeding kan wassen, drogen en strijken.

 • Recreatie

  We hebben een biljartkamer en een recreatieruimte. Hier vinden de volgende activiteiten plaats: film kijken, lezingen, concerten, modeshow, carnaval, borrel, koffieochtend, sjoelen, cesar bewegingsleer en koersbal. Buiten in de tuin ligt een jeu de boulesbaan. Eén keer per maand wordt er een gemeenschappelijke maaltijd georganiseerd. Kortom, genoeg mogelijkheden voor ontspanning.

 • Verzekering

  Er is een opstal- en glasverzekering aanwezig.

 • Extra (optioneel)

  In het gebouw is een kapsalon voor dames en heren aanwezig en een medisch pedicure.

 • Indicatie basisservicekosten 2023

  Bij een zo goed onderhouden complex als Belvedère met een uitgebreid palet aan services, horen passende servicekosten en bijdragen groot onderhoud.

  De gemiddelde servicekosten per maand bedragen €535. 

  Daarnaast betaalt u maandelijks een voorschot aan gas, elektra en water.