slider_title_3
130509_Belvedere_slider-website_links
130509_Belvedere_slider-website_rechts

Lekker wonen in
Residentie Belvedère

Belvedère is een servicecomplex voor zelfstandig wonende senioren. Het ligt op korte afstand van de stad, natuur en sportfaciliteiten en bestaat uit honderd appartementen met royale voorzieningen. Alle appartementen bieden een prachtig uitzicht over de omgeving, waarmee Belvedère zijn naam alle eer aandoet.

Het servicecomplex beschikt over een groot aantal gemeenschappelijke ruimtes. Zo vindt u bij de hoofdingang een royale hal met receptie, een restaurant, een conversatiezaal en een biljartkamer annex bibliotheek. Op de begane grond bevinden zich verder acht logeerkamers, de afsluitbare bergruimten, gemeenschappelijke ruimtes en een gang naar de parkeergarage met garageboxen die van binnenuit bereikbaar zijn. Buiten is er nóg een afgesloten parkeerplaats met garageboxen.

De ruime appartementen zijn gegroepeerd in acht eenheden, waarin de trappenhuizen met bijbehorende liften zijn aangebracht. Alle eenheden zijn door middel van gangen op de begane grond met elkaar en met het centrale gedeelte verbonden. Elke eenheid heeft zijn eigen entree, waar uw bezoekers zich kunnen melden via de interom/videofoon.

Daarmee wordt lekker wonen in Belvedère ook meteen veilig en sociaal wonen.

Lees meer over
- Onze faciliteiten
- Appartementen

Of bekijk hier de foto’s van het complex.